Service periferice service imprimante

Service echipamente periferice

Service echipamente periferice service imprimante

>>> Evaluare si diagnostic

Sunt foarte diverse cauzele care pot afecta buna functionare a echipamentelor periferice sistemului dv de calcul, incepand de la instalarea corecta a echipamentului, pana la defectiunea tehnica a acestuia. O evaluare si diagnosticare corecta a defectiunii echipamentelor periferice va poate scuti de multe probleme ulterioare.

>>> Desprafuire

Ca si sistemele de calcul si echipamentele periferice trebuiesc desprafuite periodic, in conditiile in care unele dintre aceste echipamente periferice se dovedesc a fi chiar mai sensibile la praf si pot functiona defecuos din cauza acumularii acestuia.

>>> Incarcare cartuse

Este recomandabil a se tine seama de consumabilele folosite la echipamentele periferice, avand in vedere ca prin calitatea acestora se poate prelungi sau scurta durata de functionare a echipamentelor respective. Cartusele imprimantelor se dovedesc a fi sensibile la modul de incarcare, la tusul folosit, precum si la multi alti factori, ceea ce demonstreaza ca apelul la specialisti este de dorit in cazul acestor operatiuni.

Intra si aici optimizare-seosite.ro

>>> PRETURI MANOPERE PERIFERICE

Denumire serviciu Pret (RON fara TVA)
Deplasare la sediul/domiciliul clientului (pretul afisat se aplica pentru orasul Iasi ; in afara orasului, pretul deplasarii depinde de distanta) 30 RON
Diagnosticare echipament periferic si identificare problema 0 RON
Desprafuire/curatare 20 RON
Instalare drivere echipamente periferice 10 RON/periferic
Incarcari cartuse (intermediere) Suna!
Alte configuratii la cerere Suna!
NOTA:

- Pentru a remedia probleme tehnice usor de rezolvat si a evita astfel intarzieri in activitatea firmei d-voastra, va punem la dispozitie suport tehnic prin telefon sau email între orele 9 - 18, gratuit pentru clientii Seo ComWeb

- Daca defectiunea nu poate fi remediata pe loc, reparatia va fi facuta la sediul nostru.

- Pentru detalii privind preturile serviciilor noastre va rugam sa ne contactati.

- Timpul maxim de raspuns pt. interventie este de 2 ore.

- Seo ComWeb garanteza confidentialitatea tuturor datelor clientului, inclusiv a configuratiilor sistemelor ce fac obiectul contractelor si interventiilor sale.

Momentan, acest serviciu este disponibil numai în IASI