Instalare windows 10, 7, 8 Iasi

Recuperare date HDD, mentenanta it Iasi

Instalare windows Iasi 10, 8, 7, recuparate date, mentenanta IT

>>> Instalare windows Iasi si configurare sisteme de operare

Fiecare dintre echipamentele IT de genul PC sau laptop functioneaza pe baza unui sistem de operare; evident, acest sistem de operare trebuie sa fie adaptat configuratiei hardware a fiecarui dispozitiv in parte. Configurarea sistemului de operare trebuie sa sa faca atent, tinand cont de toate optiunile oferite, astfel incat functionarea sistemului sa fie maximum optimizata. Instalam si configuram atat versiuni ale Windows (95, 98, 98 SE, Me, 2000, XP, Vista, 7, 8, 10, etc), cat si ale Linux, inclusiv pentru servere, acolo unde configurarile cer mult mai multa rigurozitate si atentie.

>>> Servicii de instalare si configurare pentru driverele aferente sistemului hardware

Dupa instalarea si configurarea sistemului de operare, este necesara instalarea si configurarea driverelor, pentru ca fiecare dintre componentele sistemului hardware sa isi faca treaba; este imperativ necesar ca fiecare driver sa fie compatibil atat cu sistemul de operare instalat, cat si cu componenta hardware careia i se adreseaza.

>>> Instalare aplicatii windows Iasi

Sistemul de calcul suporta instalarea a diverse aplicatii, in conditiile in care procesul de instalare se realizeaza correct, cu respectarea pasilor solicitati de fiecare dintre aplicatiile care se doresc a fi instalate.

>>> Servicii de rescriere/update BIOS

BIOS sau Basic Input/Output System este un mic compus software al placii de baza. Aceasta componenta poate fi accesata atunci cand se doreste ca dispozitivul in cauza sa isi schimbe modul de functionare; de asemenea, tot din BIOS se pot reconfigura anumite functionalitati, in cazul in care apar probleme in functionare. Este primul dintre elementele software care ruleaza, odata ce dispozitivul a fost initializat. Importanta sa este majora, asa ca setarile sale trebuie sa fie bine puse la punct. Se poate opta si pentru un update de BIOS, daca dispozitivul PC este de generatie mai veche si trebuie pus in concordanta cu noile cerinte hardware.

>>> Servicii de devirusare sistem si tranfer/recuperare date

Orice sistem de operare prezinta riscul virusarii; chiar si sistemele de operare protejate de antivirusi, prezinta un mic procent de vulnerabilitate, mai ales in fata virusilor noi, inexistenti in baza de date a antivirusilor. In aceste conditii, posibilitatea de a pierde functionalitatea dispozitivului, precum si date importante existente in memorie, este foarte reala. De regula, virusii afecteaza functionalitatea PC-urilor sau laptopurilor la nivel software, insa exista si cazuri, mai rare, ce e drept, in care se produc si pagube la nivel fizic, fiind compromise anumite componente ale sistemului hardware. Pentru a evita extinderea pagubelor si a minimiza pierderile, va punem la dispozitie servicii profesionale de devirusare, precum si de recuperare si transfer de date, in masura in care acest lucru mai este posibil.

>>> Servicii de configurare si testare functionalitate internet/e-mail

Internetul este uzitat, astazi, pe scara din ce in ce mai larga. Legatura la internet se realizeaza prin intermediul unui provider, insa este nevoie de anumite setari, pentru ca aceasta conexiune sa fie viabila. Noi va putem ajuta in efectuarea setarilor necesare, inclusiv in configurarea unui cont de e-mail, daca nu aveti deja unul.

>>> Retelistica

Conectarea in retea a unor dispozitive de tip PC sau laptop presupune doua parti – una fizica (instalarea si conectarea de cabluri, mufe, switch/router, etc) si o alta software, de configurare si optimizare. Este nevoie ca toate operatiunile sa fie efectuate dupa protocoale clare, mai ales in cazul retelelor de mari dimensiuni, astfel incat reteaua sa functioneze la parametri optimi, iar securitatea datelor care urmeaza sa circule in cadrul retelei respective, sa fie asigurata. Acest ultim lucru este cu atat mai iperativ necesar cu cat reteaua este si conectata la internet. Detinem competentele necesare pentru a realiza servicii profesionale retelistica.

>>> Preturi manopere soft mentenanta it Iasi

Denumire serviciu Pret (RON fara TVA)
Deplasare la sediul/domiciliul clientului (pretul afisat se aplica pentru orasul Iasi ; in afara orasului, pretul deplasarii depinde de distanta) 30 RON
Instalare Windows diverse versiuni ( instalare windows Iasi ) 40 RON/windows
Instalare Linux – diverse versiuni 200 RON
Configurare Linux/router +firewall 50 RON
Configurare GNU/Linux Redhat sau alte versiuni 50 RON
Configurare Linux/server DNS 40 RON
Configurare Linux/server webhosting 70 RON
Configurare Linux/ server de mail 50 RON
Configurare Linux/cont de mail – pret pe cont 10 RON/cont
Configurare Linux/server ftp 50 RON
Configurare Linux/server fisiere 100 RON
Instalare drivere – pret pe driver 10 RON
Instalare programe software 20 RON
Instalare program antivirus, antispyware 20 RON
Devirusare simpla (antivirus) 20 RON
Devirusare cu recuperare date 30 RON
Backup date (pe CD, DVD) 30 RON/HDD
Transfer date HDD - HDD 10 RON/1 GB
Recuperare date de pe HDD defect (daca este posibil) 50-1500 RON
Recuperare date de pe stick de memorie (daca este posibil) 50-1000 RON
Recuperare date de pe memorie aparat foto, camera video 50-1000 RON
Configurare router/firewall 60 RON

Licentierea programelor folosite este in responsabilitatea clientilor!

NOTA:

- Oferim consultanta telefonica, gratuit, pentru clientii nostri, in intervalul orar 9 – 18.

- Pentru echipamentele care nu pot fi reparate la sediul clientului, reparatia se va efectua la sediul nostru!

- Pentru detalii privind preturile serviciilor noastre va rugam sa ne contactati.

Optimizare site - inseo.ro

- Raspunsul la solicitarea de interventie il veti primi in maxim 2 ore!

- Garantam confidentialitatea tuturor datelor clientilor.

- Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii legate de serviciile oferite!

- Instalare windows Iasi orice versiune.

Serviciile de mai sus sunt disponibile doar pe raza municipiului Iasi.