Software la comanda

Programe la comanda

Pret aplicatii la comanda: negociabil

Realizam programe la comanda

Software-ul la comanda este solutia prin care puteti achizitiona programe informatice adaptate cerintelor specifice afacerii dumneavoastra. Prin utilizarea unui program software la comanda complet, puternic si flexibil, veti constata in scurt timp cresterea semnificativa a productivitatii companiei si a eficientei angajatilor dumneavoastra.

Seo ComWeb va pune la dispozitie o vasta experienta in realizarea de programe software dedicate, pentru diferite domenii de activitate: auto, productie si distributie, constructii, transporturi, industrie usoara, economic si administrativ, distributie si retail, organizare interna.

>>> Pregatire proiect software

Succesul unui proiect software depinde in mare masura de etapa pregatitoare, in care necesitatile si dorintele dumneavoastra se imbina cu experienta noastra in proiectare software pentru realizarea unor specificatii detaliate, in care nici un amanunt nu este lasat la voia intamplarii. Aceasta etapa va va ajuta sa estimati costurile initiale si de intretinere, iar noi vom sti exact ce resurse trebuie sa alocam pentru a finaliza proiectul la termenul stabilit.

Pregatirea unui proiect include:
- Colectarea si sintetizarea cerintelor initiale
- Transformarea cerintelor in specificatii detaliate pe baza unor reguli interne
- Verificarea si acceptarea specificatiilor de catre client
- Proiectarea arhitecturii aplicatiei
- Estimarea timpului necesar pentru implementarea fiecarui modul, submodul sau functie

>>> Implementare

Experienta sutelor de proiecte realizate ne ajuta sa alegem tehnologiile potrivite si sa implementam programele dumneavoastra informatice la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem permanent conectati la noutatile din domeniu si incercam sa folosim tot timpul disponibil pentru a invata si a testa lucruri noi. Specialistii nostri sunt in masura sa gasesca cele mai bune solutii, iar modul de organizare contribuie la eficientizarea timpului de lucru, atat al nostru cat si al dumneavoastra

Implementarea unui proiect software inseamna:
- Codare folosind standarde interne pentru fiecare limbaj de programare
- Testare folosind protocoale de testare
- Urmarirea incidentelor cu ajutorul unei solutii software interne speciale
- Realizarea de documentatie tehnica, help, manual de utilizare

>>> Management de proiect

Ne mandrim cu un management de proiect performant, care va ofera garantia finalizarii la timp a proiectelor soft la nivelul de calitate asteptat, dar si o permanenta informare in legatura cu stadiul de implementare, cu problemele aparute si cu solutiile gasite de specialistii nostri.

Managementul de proiect include:
- Alocarea resurselor
- Rapoarte de stare periodice
- Audit intern
- Organizarea de training-uri

Toate acestea constituie pentru noi baza unei colaborari fructuoase cu clientii nostri, colaborare care de cele mai multe ori se masoara in ani si zeci de proiecte software.