Service imprimante

Service echipamente periferice

Service echipamente periferice service imprimante

>>> Evaluare si diagnostic

Sunt foarte diverse cauzele care pot afecta buna functionare a echipamentelor periferice sistemului dv de calcul, incepand de la instalarea corecta a echipamentului, pana la defectiunea tehnica a acestuia. O evaluare si diagnosticare corecta a defectiunii echipamentelor periferice va poate scuti de multe probleme ulterioare.

>>> Desprafuire

Ca si sistemele de calcul si echipamentele periferice trebuiesc desprafuite periodic, in conditiile in care unele dintre aceste echipamente periferice se dovedesc a fi chiar mai sensibile la praf si pot functiona defecuos din cauza acumularii acestuia.

>>> Incarcare cartuse

Este recomandabil a se tine seama de consumabilele folosite la echipamentele periferice, avand in vedere ca prin calitatea acestora se poate prelungi sau scurta durata de functionare a echipamentelor respective. Cartusele imprimantelor se dovedesc a fi sensibile la modul de incarcare, la tusul folosit, precum si la multi alti factori, ceea ce demonstreaza ca apelul la specialisti este de dorit in cazul acestor operatiuni.

>>> PRETURI MANOPERE PERIFERICE

Denumire serviciu Pret (RON fara TVA)
Deplasare la sediul/domiciliul clientului (pretul afisat se aplica pentru orasul Iasi ; in afara orasului, pretul deplasarii depinde de distanta) 30 RON
Diagnosticare echipament periferic si identificare problema 0 RON
Desprafuire/curatare 20 RON
Instalare drivere echipamente periferice 10 RON/periferic
Incarcari cartuse (intermediere) Suna!
Alte configuratii la cerere Suna!
NOTA:

- Pentru a remedia probleme tehnice usor de rezolvat si a evita astfel intarzieri in activitatea firmei d-voastra, va punem la dispozitie suport tehnic prin telefon sau email între orele 9 - 18, gratuit pentru clientii Seo ComWeb

- Daca defectiunea nu poate fi remediata pe loc, reparatia va fi facuta la sediul nostru.

- Pentru detalii privind preturile serviciilor noastre va rugam sa ne contactati.

- Timpul maxim de raspuns pt. interventie este de 2 ore.

- Seo ComWeb garanteza confidentialitatea tuturor datelor clientului, inclusiv a configuratiilor sistemelor ce fac obiectul contractelor si interventiilor sale.

Momentan, acest serviciu este disponibil numai în IASI