Blog emysoft.ro

Articole pe site

 • optimizare seo

  Optimizare seo

  Seo, sau optimizare seo inseamna de fapt optimizare pentru motoarele de cautare. Este procesul de obtinere a traficului din rezultatul cautarii gratuite, organice sau naturale in motoarele de cautare.

  Cele mai importante motoare de cautare, cum sunt Google, Bing sau Yahoo, au rezultate de cautare primare, unde paginile web si alte tipuri de continut, cum sunt videoclipuri sau inregistrari locale, sunt afisate pe baza motorului de cautare considerat cel mai relevant pentru oameni.

  Optimizare seo
 • optimizare seo

  Optimizare site completa pentru site-ul dvs.

  Citeste acum tutorialul tau de optimizare site si invata sa-ti optimizezi corect site-ul. Aici gasiti informatii foarte utile pentru o optimizare site de cea mai buna calitate.
  Haideti mai intai sa vedem ce inseamna optimizare seo. Daca luam un motor de cautare la intamplare, de exemplu google si adaugam o expresie in fereastra lui de cautare si apasam "enter" vom observa ca obtinem anumite rezultate relevante sau mai putin relevante care contin expresia respectiva de cautare. In mod normal suntem tentati sa dam click pe primele rezultate considerate cele mai relevante pentru cautarea respectiva, dar sunt sigur ca foarte putine persoane se intreaba cum s-a ajuns la acele rezultate. Aici intervin practic tehnicile de optimizare seo sau mai exact SEO - Search Engine Optimization.

  Citeste articolul
 • optimizare seo acum

  Ce inseamna optimizare seo?

  Chestiunile legate de optimizare seo sunt, uneori, nu foarte bine intelese de multe persoane. Binenteles, cei care se intereseaza de subiect, pot gasi informatii destul de ample pe internet. Nu intotdeauna, aceste informatii sunt suficient de clare sau concise, pentru a lamuri pe vizitator. De aceea, vom incerca sa oferim noi aceste explicatii clare, care sa ajute, mai bine, in intelegerea conceptului. Sa ne raportam, de exemplu, la Google, principalul motor de cautare, cunoascut de toata lumea; accesand pagina motorului de cautare, ne apare un camp in care putem imtroduce un cuvant sau o expresie, pentru a cauta o informatie.

  Sursa: inseo.ro
 • despre seo

  Despre seo

  SEO este acronimul de la notiunea in engleza Search Engine Optimization. Se vorbeste din ce in ce mai mult despre acest subiect in ultima vreme, legat de mediul de afaceri on-line si nu numai, asa ca vom incerca sa detaliem putin subiectul, mai ales pentru cei care sunt familiarizati mai putin cu acest concept. Sa zicem ca am realizat un website despre un anumit subiect. Este un site dragut, cu informatii interesante despre subiectul respectiv si un design inovativ. Toate bune si frumoase pana acum, dar cum sa facem sa afle lumea despre el.

  Citeste articolul