Optimizare site pentru site-ul tau

Servicii seo profesionale

SEO - search engine optimization sau optimizarea site-urilor - reprezinta o categorie relativ noua de servicii pe agenda webmasterilor, introdusa in jurul anului 1990, odata cu aparitia primelor web site-uri.

Optimizare site - inseo.ro

Avand in vedere aceasta noutate a conceptului, am remarcat ca putini sunt cei care inteleg cu adevarat ce inseamna optimizare. In consecinta, consideram ca este necesar sa aducem niste clarificari acestui serviciu pe care firma noastra il aduce in atentia publicului larg.

SEO reprezinta, practic, o subcategorie a marketing-ului on-line si cuprinde totalitatea tehnicilor prin care un web site este adus la o forma care sa-l propulseze cat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare (GOOGLE, YAHOO, MSN, etc), pentru diferite cuvinte cheie.

Practic, simpla existenta a unui web site nu inseamna nimic, daca site-ul respectiv nu este "vizibil" pe internet, astfel incat sa atraga vizitatori cat mai multi, dintre care sa se detaseze clientii afacerii respective.

In acest sens, compania noastra propune o abordare bazata pe rezultate, in procesul de obtinere a unei pozitionari cat mai inalte in motoarele de cautare pentru site-ul clientului nostru.

Metodele noastre de optimizare pentru motoarele de cautare sunt diverse, alese in functie de unicitatea si specificul fiecarei afaceri in parte si cu rezultate foarte bune pe domeniul site-ului web implicat.

Pachete servicii SEO profesionale

Oferta pentru pachetele noastre de servicii de optimizare SEO profesionale pe care noi il propunem, se refera la urmarirea catorva pasi esentiali:

PASUL 1: Analiza si Cercetare
1. Cercetarea cuvintelor cheie
2. Analiza site-ului
3. Analiza site-urilor concurente
4. Analiza statistica

PASUL 2: Optimizarea On-site
1. Tag-ul (title)
2. Meta tag-urile
3. Alt tag-uri pe imagini
4. Formatarea textului (headinguri, bold, italic)
5. Validarea HTML / Cod scris fara erori;
6. Fisierul robots.txt
7. Crearea hartii site-ului

PASUL 3: Continutul Optimizat

PASUL 4: Linking
1. Internal links
2. Link-uri externe
3. Inbound links (IBL)

PASUL 5: Inscriere
1. Copywriting articole
2. Inscriere manuala in directoare si directoare premium: toate inscrierile se fac manual si fiecare inscriere va avea descrieri diferite
3. Website Feeds
4. Social media - Social Sharing, Facebook
5. Social Bookmarking - ca digg, Del.icio.us...
6. Inscrierea manuala de comentarii pe bloguri cu backlink
7. Obtinerea de linkuri contextuale pe site-uri cu aceeasi tematica cu site-ul dv.
8. Optimizare locala

PASUL 6: Monitorizarea rezultatelor.

Seocom.ro - optimizare site

Serviciile noastre de optimizare au in vedere cautarea de cuvinte cheie pentru motoarele de cautare, care sa duca la o cotatie optima, cautarea de meta tag-uri pentru optimizarea cotatiei in motoarele de cautare, crearea de continut si/sau recomandarea pentru continut existent sau propus.

Adaugarea/readaugarea/listarea in motoarele de cautare importante, urmarirea cotatiilor obtinute pentru diverse cuvinte cheie utilizate, raportarea la intervale regulate catre clienti a valorilor acestor cotatii in motoarele de cautare sunt cateva dintre aspectele acestui serviciu, oferit de compania noastra.

Pachete optimizare SEO pret-uri accesibile

Plan optimizare minim

40 € pe luna

Obiectiv: Top 10 Google,
suport tehnic, optimizare onpage
un cuvant-cheie de baza, 3 cuvinte-cheie secundare copywriting - metatag-uri: titluri diferite pentru fiecare pagina, meta keywords, description, tag alt in imagini, validare cod html fara erori, formatare text (heading, bold, italic), fisierul robots.txt, sitemap... Linking: Copywriting articole - scriem articole in website-uri de specializate minim 400 de cuvinte, ce contin cuvinte cheie si backlink catre site-ul dv. Inscriere manuala in directoare si directoare premium - toate inscrierile se fac manual si fiecare inscriere va avea descrieri diferite. Website Feeds - inscriere manuala in Google Social media - Social Sharing, Facebook Social Bookmarking - ca digg, Del.icio.us... Inscrierea manuala de comentarii pe bloguri cu backlink Obtinerea de linkuri contextuale pe site-uri cu aceeasi tematica cu site-ul dv. local - inscrierea site-ului cu oferte in cautarea locala (ex. Google places) NU exista un numar fix de inscrieri, necesitatile fiind diferite de la caz la caz, obiectivul este TOP 10 (prima pagina) MONITORIZARE REZULTATE

Plan optimizare basic

110 € pe luna

Obiectiv: Top 10 Google,
suport tehnic, optimizare onpage
3 cuvante cheie de baza, 5 cuvinte-cheie secundare copywriting - metatag-uri: titluri diferite pentru fiecare pagina, meta keywords, description, tag alt in imagini, validare cod html fara erori, formatare text (heading, bold, italic), fisierul robots.txt, sitemap... Linking: Copywriting articole - scriem articole in website-uri de specializate minim 400 de cuvinte, ce contin cuvinte cheie si backlink catre site-ul dv. Inscriere manuala in directoare si directoare premium - toate inscrierile se fac manual si fiecare inscriere va avea descrieri diferite. Website Feeds - inscriere manuala in Google Social media - Social Sharing, Facebook Social Bookmarking - ca digg, Del.icio.us... Inscrierea manuala de comentarii pe bloguri cu backlink Obtinerea de linkuri contextuale pe site-uri cu aceeasi tematica cu site-ul dv. local - inscrierea site-ului cu oferte in cautarea locala (ex. Google places) NU exista un numar fix de inscrieri, necesitatile fiind diferite de la caz la caz, obiectivul este TOP 10 (prima pagina) MONITORIZARE REZULTATE

Plan optimizare profesional

170 € pe luna

Obiectiv: Top 10 Google,
suport tehnic, optimizare onpage
5 cuvante cheie de baza, 7 cuvinte-cheie secundare copywriting - metatag-uri: titluri diferite pentru fiecare pagina, meta keywords, description, tag alt in imagini, validare cod html fara erori, formatare text (heading, bold, italic), fisierul robots.txt, sitemap... Linking: Copywriting articole - scriem articole in website-uri de specializate minim 400 de cuvinte, ce contin cuvinte cheie si backlink catre site-ul dv. Inscriere manuala in directoare si directoare premium - toate inscrierile se fac manual si fiecare inscriere va avea descrieri diferite. Website Feeds - inscriere manuala in Google Social media - Social Sharing, Facebook Social Bookmarking - ca digg, Del.icio.us... Inscrierea manuala de comentarii pe bloguri cu backlink Obtinerea de linkuri contextuale pe site-uri cu aceeasi tematica cu site-ul dv. local - inscrierea site-ului cu oferte in cautarea locala (ex. Google places) NU exista un numar fix de inscrieri, necesitatile fiind diferite de la caz la caz, obiectivul este TOP 10 (prima pagina) MONITORIZARE REZULTATE

Plan optimizare
TRAFFIC MAX

300 € pe luna

Obiectiv: Top 10 Google,
suport tehnic, optimizare onpage
10 cuvante cheie de baza, 15 cuvinte-cheie secundare copywriting - metatag-uri: titluri diferite pentru fiecare pagina, meta keywords, description, tag alt in imagini, validare cod html fara erori, formatare text (heading, bold, italic), fisierul robots.txt, sitemap... Linking: Copywriting articole - scriem articole in website-uri de specializate minim 400 de cuvinte, ce contin cuvinte cheie si backlink catre site-ul dv. Inscriere manuala in directoare si directoare premium - toate inscrierile se fac manual si fiecare inscriere va avea descrieri diferite. Website Feeds - inscriere manuala in Google Social media - Social Sharing, Facebook Social Bookmarking - ca digg, Del.icio.us... Inscrierea manuala de comentarii pe bloguri cu backlink Obtinerea de linkuri contextuale pe site-uri cu aceeasi tematica cu site-ul dv. local - inscrierea site-ului cu oferte in cautarea locala (ex. Google places) NU exista un numar fix de inscrieri, necesitatile fiind diferite de la caz la caz, obiectivul este TOP 10 (prima pagina) MONITORIZARE REZULTATE

Realizam Campanii Pay per Click. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Ofertele se refera la cuvinte cheie cu o concurenta standard medie, iar pretul nu contine TVA.
Putem factura si fara TVA.
Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati. Analiza factorilor de optimizare seo asupra site-ului dv. se face gratuit. Pentru solicitare portofoliu sau studii de caz va rugam sa ne contactati.